Обяви с Котки

продава котенца британски и шотландски

продава котенца британски и шотландски

Продавам британски котета мъжки, сиви, на 3 мес. Паспорт, родословни, обезпаразитени, самостоятелни, с изградени навици. Имат 2 оценки от междунарона изложба WCF в Албена EX-1 и награда за най-хубавите котета на Балканите.шотланска клепауха женска на 3 мес., черепахов окрас, вакцини, паспорт, родословия .

Цена: 1000.00 лв.

Населено място гр. Варна
прегледи 26

Подарявам котенца

Подарявам котенца

Подарявам четири котенца,едно женско и три мъжки на два месеца. Имат навици и се хранят самостоятелно.

Населено място гр. София
прегледи 73

Нови разкошни персийски дългокосмести многоцветни любимци!!!

Нови разкошни персийски дългокосмести многоцветни любимци!!!

Нови пepcийcĸи дългoĸocмecти мнoгoцвeтни paзĸoшни любимци - ново персийско бебе хималайска персийска бяла крем ред колорпойнт сини очи снежно бяла с бежови отметки уши нос опашка сини очи женско / р.д.17.юни.18г. / ; златни слънчеви лъвчета биколори бяло и оранжево чинчили зелени очи ново мъжко бебе / р.д.17.юни.18г. / ; ново женско / р.д. 15 .март. 18г. /; ĸaфявa ĸocтeнypĸoвa тpицвeтнa жълтo ĸaфявo cивo чинчилa зeлeнo ĸaфяви oчи жeнcĸa пepcийĸa Xeпи/ p.д.25.мapт.2017/. Πepcийчeтaтa имaт мeждyнapoдни пacпopти и ca oбeзпapaзитeни цялocтнo вътрешно и външно, имaт пepфeĸтни xигиeнни нaвици. Cyпep пpoмoциoнaлни цeни от 200 до 150 лв!!!

Цена: 200.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 13

Снежно бяла норвежска красавица!

Снежно бяла норвежска красавица!

Продавам много рядко чисто бяло коте от породата норвежка горска котка. На снимката е тя, майка и сестричетата й. Котето е много послушно, не хапе, не драска, игриво е яде всичко и не е претенциозно. Има хигиенни навици. Родена е на 17юни. Много е красива чисто бяла принцеса.

Цена: 50.00 лв.

Населено място
прегледи 37

Руски сини котета

Руски сини котета

Продавам Руски сини котета – мъжки и женски, обезпаразитени външно и вътрешно. Котенцата са родени на 13 юни т.г. Вече се хранят самостоятелно (с меки гранули, паучове, мляко, витаминни добавки и др.) и са с трайно изградени хигиенни навици. -- Руската синя котка се е наричала архангелска котка, тъй като се счита, че е била пренесена в Европа с кораби от едноименното руско пристанище Архангелск. Била е известна и като малтийска котка. Съществуват недвусмислени свидетелства за руския й произход. Много животни с подобна сивкава окраска обитават Скандинавия и плътната козина е показателна за това, че живеят в условия на северен климат. Този вид котки са тихи, понякога стеснителни и резервирани, но са изключително предани на човека, който те са нарочили за стопанин. Към непознати подхождат внимателно и им трябва време, за да се сприятелят. Озоват ли се в дружелюбна атмосфера обаче, те се заиграват и обичат да скачат, да се катерят и тичат насам-натам, и са особено гъвкави. Руската синя котка е подходяща за хора, които търсят красив, умен, предан и ласкав четириног приятел.

Цена: 250.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 34

Спешно търся дом за малко коте

Спешно търся дом за малко коте

Някой днес отвори вратата на зоомагазина и го метна вътре. Затвори и избяга. Мъжко е, на не повече от 2 месеца, гальовно и игриво. Обезпаразитено, беше ужасно, пълно беше с глисти и бълхи... Слабо съответно. Има дом до петък, след това нямам идея къде да го прибера... Моля, помагайте с дом - временен или постоянен!

Населено място гр. София
прегледи 80

Шотландски клепоухи и британски късокосмести котенца

Шотландски клепоухи и британски късокосмести котенца

Шотландски клепоухи и британски късокосмести котенца.захланени с висок клас храни,от внушителни родители с изследвания,здрави и ваксинирани редовно.много добри гени!игрими и социални!

Населено място в. з. Орехчето
прегледи 43

Бяло клепоухо котенце

Бяло клепоухо котенце

Предлагам на вашето внимание шотландско клепоухо мъжко котенце (Scottish fold), от елитни родители. Котето e социализирано, здраво, гальовно и игриво. Научено на котешка тоалетна, храни се самостоятелно и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. При покупка ще получите съвети за правилното хранене и отглеждане на вашето котенце. За допълнителни снимки посетете нашия сайт: https://breedingcattery.eu/bg/

Цена: 500.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 22

Руски сини котета

Руски сини котета

Продавам Руски сини котета – мъжки и женски, обезпаразитени външно и вътрешно. Котенцата са родени на 13 юни т.г. Могат да се вземат след 20 юли. Вече ще се хранят самостоятелно (с меки гранули, паучове, мляко, витаминни добавки и др.), и ще са с трайно изградени хигиенни навици. -- Първоначално Руската синя котка се е наричала архангелска котка, тъй като се счита, че е била пренесена в Европа с кораби от едноименното руско пристанище Архангелск. Била е известна и като малтийска котка. Съществуват недвусмислени свидетелства за руския й произход. Много животни с подобна сивкава окраска обитават Скандинавия и плътната козина е показателна за това, че живеят в условия на северен климат. Този вид котки са тихи, понякога стеснителни и резервирани, но са изключително предани на човека, който те са нарочили за стопанин. Към непознати подхождат внимателно и им трябва време, за да се сприятелят. Озоват ли се в дружелюбна атмосфера обаче, те се заиграват и обичат да скачат, да се катерят и тичат насам-натам, и са особено гъвкави. Руската синя котка е подходяща за хора, които търсят красив, умен, предан и ласкав четириног приятел.

Цена: 320.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 37

Бяло персийче със сини очи

Бяло персийче със сини очи

Бяло, мъжко персийско коте. Майка биколор екстремал. Родословие. Документи. Баща бял персиец(на последната снимка) с дълги козини и расови опашки. Научено е да спи върху собственика си

Цена: 180.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 75

2 страници, 16 резултата 12 >