Обяви с Кучета

Померан

Померан

Мъжко померанче на 55 дни очаква нов стопанин

Цена: 650.00 лв.

Населено място гр. Харманли
прегледи 11

Ши тцу -екзотични госпожици

Ши тцу -екзотични госпожици

Кукличките са на два месеца.Имат всички профилактики за възраста си.Поставени са им вече две ваксинки.Напълно самостоятелни .Заповядайте на гости да изберете своя нов приятел за игра или компания.

Цена: 450.00 лв.

Населено място гр. Кнежа
прегледи 17

Ши тцу - момичета

Ши тцу - момичета

Госпожиците са на два месеца.Имат поставени две ваксинки .Напълно самостоятелни и социализирани.Ако някой се влюби в някоя от тях нека ми пише.Заповядайте на гости.Съдействаме при транспорт.

Цена: 550.00 лв.

Населено място гр. Кнежа
прегледи 19

чистокръвни мини  йоркширски териерчета

чистокръвни мини йоркширски териерчета

Продавам мини йоркширски териерчета момченцe и момиченце на 40 дни обезпаразитени с паспорт. Таткото е внесен от Русия тежи 1 кг и 300 гр. Напълно реални снимки на родителите и на малките,могат да се видят на място. Йоркширския териер не създава алергии към хората .Косъма на кученцата не пада , а се постригва и затова е идеалния домашен любимец за деца

Цена: 600.00 лв.

Населено място гр. Варна
прегледи 41

Йоркшир териер невероятно мини бебе

Йоркшир териер невероятно мини бебе

Предлагаме бебе ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕР, момче супер красив мини представител на своята порода,обезпаразитен вътрешно и външно, ваксиниран,богата космена покривка, малка сладка муцунка. Кученцето е преминало през задължителен ветеринарно медицински преглед за да се удостовери здравословното му състояние и се отглеждан в домашна обстановка. Напълно социализиран малък сладур много любвеобвилен и игрив. За подробна и изчерпателна информация разгледайте нашият сайт: ,или се свържете с нас на телефони:0877 790 890 или 0888 956762 .

Населено място гр. София
прегледи 23

Кане корсо елитно бебе

Кане корсо елитно бебе

Предлагаме прекрасна представителка на породата Кане корсо Малката красавица е наследници на родители с шампионско потекло. Поставени всички ТРИ ваксини + ваксина за бяс. Тази порода е характерна с това, че кучетата са изключително интелигентни. Кане Корсо са интелигентни ,затова лесно се обучават. Това куче може да мисли, да преценява положението, да улови мисълта на стопанина си, има прекрасна нервна система, уравновесена психика и великолепие. Кане корсо обожава децата и им позволява всякакви лудории и своеволия. При интерес може да се види по всяко време на деня Телефони за контакт: 0877 790 890 или 0888 95 67 62

Населено място гр. София
прегледи 20

Мини шпиц бебета

Мини шпиц бебета

Предлагаме бебета Мини шпиц . Мини шпиц е весело, подвижно, издръжливо и смело куче, недоверчиво към непознати. Силно привързан към дома и стопаните си, отличен пазач без значение от размерът му. Кученцата са преминали през задължителен ветеринарно медицински преглед за да се удостовери здравословното им състояние обезпаразитени вътрешно и външно. Отглеждат се в спокойна домашна обстановка. Социализини и адаптирани.За подробна и изчерпателна информация разгледайте нашият сайт: или се свържете с нас на телефон:

Населено място гр. София
прегледи 18

ПОДАРЯВА СЕ Курцхаар

ПОДАРЯВА СЕ Курцхаар

Кученцето е на около 2 години, женско, изключително спокойно. Не може да се използва за лов, тъй като след прекарана Парвовироза (като малко) обонянието му значително намаля. В момента е здраво, игриво, не е агресивно, става за пазач и чудесен домашен любимец! Нека се свържат с мен само хора, които наистина ще го гледат!

Населено място с. Трояново
прегледи 294

померан в продажба

померан в продажба

Предлага се померанчето от снимките -момченце на 50 дни с ваксина и паспорт

Цена: 750.00 лв.

Населено място гр. Харманли
прегледи 32

Джак Ръсел териер

Джак Ръсел териер

Продавам Джак Ръсел териер-трицветни,късокосмести и късокраки.Родени на 12.03.2018год.Кученцата ще бъдат обезпаразитени с ваксинации и паспорти.Захранени,игриви и любвеобилни.С отлични показатели за породата си.

Цена: 250.00 лв.

Населено място гр. Бургас
прегледи 30

9 страници, 84 резултата 1234567 >