Обяви с Кучета

Продавам уникален Мини Джак ръсел

Продавам уникален Мини Джак ръсел

Продавам малки кученца Мини Джак ръсел. Кученцата са много добри представители на породата и са големи сладури. Таткото е внесен от Унгария.Малките ще бъдат предадени на новите си стопани с ваксина, паспорт, обезпаразитявания и в отлично здраве. За повече инфо се обадете на посочения тел. ВЪЗМОЖНА Е ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !!!

Цена: 249.00 лв.

Населено място гр. Ямбол
прегледи 22

Сладко Чихуахуа-мъжко с Родословие

Сладко Чихуахуа-мъжко с Родословие

Нетидогс предлага ЧИХУАХУА - мъжко на два месеца и половина. Kученцето е обезпаразитено с две ваксини, европаспорт, микрочип и здравен сертификат и Родословие. КУЧЕТО НЕ СЕ ПОДАРЯВА! Поради обема и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 20 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 25

Мини Йоркширски териери - мъжки и женски

Мини Йоркширски териери - мъжки и женски

"НЕТИДОГС" предлага МИНИ ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕРИ - мъжки и женски. Ваксинирани и обезпаразитени с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат! КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, ИНФОРМАЦИЯ САМО НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 20 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 23

Чихуахуа момче Реални снимки. Три ваксини

Чихуахуа момче Реални снимки. Три ваксини

Предлагаме уникално мини бебе Чихуахуа момченце Чихуахуа е грациозно, подвижно, забавно и с развит интелект куче Необичайно предано и вярно на господаря си. Обича разходките въпреки миниатюрните си размери. *Поставени всички ТРИ ваксини Готов за извеждане на разходки* Малкият красавец е с ясно изразени породни белези, необходимите за възръста си обезпаразитявания и ваксини. Отглежда се в домашна обстановка Напълно социализиран, много любвеобвилен и невероятно игрив. Типичен представител на породата За подробна и изчерпателна информация разгледайте нашият сайт: , или се свържете с нас на телефон:0877 790 890 или 0888 95 67 62

Населено място гр. София
прегледи 27

Френски булдог момиче.

Френски булдог момиче.

Предлагаме прекрасна представителка на породата Френски булдог. Нашата малка сладурана е родена и отглеждана в спокойна домашна обстановка Преминала е всички ветеринарно медицински прегледи за удостоверяване на здравословното и състояние. Поставени всички необходими ваксини за възръстта и. Уникално игрива и любвеобвилна е. Френският булдог е много смело и с развит интелект куче, което няма специфична телесна миризма и не лае без причина. Породата е търпелива и много често привързана към хората, особено към деца. За подробна информация разгледайте нашият сайт, или се свиржете с нас и на телефони: 0877 790 890 или 0888 95 67 62

Населено място гр. София
прегледи 11

Чихуахуа невероятно мини бижу. Реални снимки.

Чихуахуа невероятно мини бижу. Реални снимки.

Предлагаме невероятно мини момче Чихуахуа Малкият красавец е с ясно изразени породни белези, необходимите за възръста си обезпаразитявания и ваксини. Отглежда се в домашна обстановка Напълно социализиран, много любвеобвилен и невероятно игрив. Типичен представител на породата За подробна и изчерпателна информация разгледайте нашият сайт: , или се свържете с нас на телефон:0877 790 890 или 0888 95 67 62

Населено място гр. София
прегледи 15

Подарявам Швейцарска овчарка

Подарявам Швейцарска овчарка

Кученцето живее на двора и е пазач. Кастрирана, чипирана, ваксинирана. Желая да я виждам при възможност. Ще купувам храната й и други съпътстващи разходи.

Населено място гр. Банкя
прегледи 71

Чау чау бели

Чау чау бели

Продавам бебета Чау чау бели.От родословни родители с доказан произход.Кученцата са отлични представители на породата с характерни тъпи моцунки и лилав език

Цена: 600.00 лв.

Населено място гр. Пловдив
прегледи 14

Кученца от френски булдог

Кученца от френски булдог

Кученца от френски булдог Имам носилка от прекрасни френски булдоги с много BRINDLE в красиви палта, там родословието е второстепенно, най-добрите европейски линии, сините линии на акулите. Аз съм собственик на френски булдог в продължение на 15 години и се развъждам само за качество първо и цветово второ, те са били отгледани на качествена диета wormed нагоре също дата, кученца ще напусне с там развъдник клуб документи unendorsed, напълно ваксинирани vet проверени и 4 седмици безплатно застраховане за парче ум, аз съм опитен развъдник и порода за качество и тип и тези малки са много верни да типират.

Населено място
прегледи 31

Кученце от шпиц

Кученце от шпиц

Кученце от шпиц Чудесни щрауси, 1 мъжки и 1 женски, регистрирани AKC. Родителите са семейни домашни любимци; и майка, и татко са 4 паунда. Всички са любящи, приятелски настроени и много игриви. Отглеждани са с деца и други домашни любимци. Опашките бяха вдигнати, а ноктите на росата бяха премахнати, проверка на ветеринарен лекар и първият набор от кучешки изстрели.

Населено място
прегледи 40

15 страници, 142 резултата < 1234567 >