Обяви с Кучета

Малтийски болонки

Малтийски болонки

Предлагам чистокръвни бебенца Малтийска болонка. Сега са на два месеца , прегледани са от ветеринарен доктор , поставени са нужните ваксини и паспорт. Родителите са наши и може да ги видите.

Цена: 620.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 8

Ши Тцу

Ши Тцу

Бебета Ши-Тцу родени на 02.10.2019г. 3 момченца и 3 момиченца! Чистокръвни родители! Майката е с Баронско потекло! Ще бъдат предадени на собствениците с 1-ва ваксина,обезпаразитени и с паспорт! Ши-тцу произхожда от Китай. В миналото тази порода е била любима на императорското семейство. В превод от китайски език ‘’ши-тцу’’ означава ‘’лъвско сърце’’ и как няма да е така като е родено в императорския дворец в Пекин. В стремежа да угодят на императора неговите придворни създават тази порода като кръстосват няколко храмови кучета ‘’лхаса апсо’’ от Тибет със ‘’пекинез’’ . Така се получава порода която е лесна за отглеждане в двореца,но също така изглежда царствена и достойна за императора! Заради своята уникалност било забранено ши-тцу да напуска двореца и да се развъжда на други места до смъртта на императора. Смятало се ,че в тези малки кучета са заключени душите на монаси,които съгрешили в предишен живот. И до наши дни в Тибет се говори,че ‘’Ши-тцу’’ е : ‘’Даряващ щастие’’ ‘’Носител на мира’’ и ‘’ Талисман на древен Тибет’’ Местните смятат ,че попадне ли в нечий дом ,това куче носи щастие на няколко поколения! Тези кучета са подходящи за отглеждане в апартамент тъй като не се нуждаят от много движение. Поддават се на обучение,отнасят се чудесно с децата и с други домашни любимци.Обожават вниманието на своите стопани! Ако и вие искате във вашия дом да настъпи по-голяма хармония и щастие то вашето куче е Ши-тцу! Телефон за връзка : 0892386332 - Десислава Димитрова

Цена: 500.00 лв.

Населено място гр. Варна
прегледи 42

Мини Йоркширски Териери - мъжки и женски

Мини Йоркширски Териери - мъжки и женски

"Nettisdogs" предлага два женски и един мъжки МИНИ ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕРИ с къса муцунка на два месеца. Ваксинирани и обезпаразитени, европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ - ХОТЕЛ, ОБУЧЕНИЕ, ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА, РАЗВЪДНИЦИ И ВНОС НА ПОРОДИ КОИТО ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ! ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 22

Породата не я знам

Породата не я знам

Трябва да ги продам спешно

Цена: 50.00 лв.

Населено място с. Брягово
прегледи 49

Спешно

Спешно

Населено място гр. София
прегледи 28

Женски ПОМЕРАН с Родословие

Женски ПОМЕРАН с Родословие

"Nettisdogs" предлага много красив женски ПОМЕРАН с къса муцунка на два месеца. Ваксиниран и обезпаразитен, европейски паспорт, микрочип, здравен сертификат и РОДОСЛОВИЕ КУЧЕТО НЕ СЕ ПОДАРЯВА! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ - ХОТЕЛ, ОБУЧЕНИЕ, ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА, РАЗВЪДНИЦИ И ВНОС НА ПОРОДИ КОИТО ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ! ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 23

Бутиков женски ПОМЕРАН

Бутиков женски ПОМЕРАН

"Nettisdogs" предлага бутиков женски ПОМЕРАН с къса муцунка и рядък цвят. Ваксиниран и обезпаразитен, европейски паспорт, микрочип, здравен сертификат и РОДОСЛОВИЕ КУЧЕТО НЕ СЕ ПОДАРЯВА! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ - ХОТЕЛ, ОБУЧЕНИЕ, ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА, РАЗВЪДНИЦИ И ВНОС НА ПОРОДИ КОИТО ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ! ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 19

60-дни ???? мини шпиц померан

60-дни ???? мини шпиц померан

Цена: 300.00 лв.

Населено място гр. Асеновград
прегледи 16

Продавам се Померан

Продавам се Померан

Кученцето с паспорт ваксанирано и обезпаразатено за повече информация на посоченият телефона

Цена: 500.00 лв.

Населено място с. Старо Железаре
прегледи 23

Лабладор Ретривър

Лабладор Ретривър

Мъжки Лабладор с родословно свидетелство на две години, жълт с къса козина. Търсим женска с родословно свидетелство.

Населено място с. Изгрев
прегледи 10

19 страници, 181 резултата < 1234567 >