Обяви с Кучета

Уникален Мъжки Померан с Родословие

Уникален Мъжки Померан с Родословие

"Nettisdogs" предлага мъжки Померан с бейби фейс муцунка на три месеца. В момента тежи 700гр. Кученцето е с европейски паспорт, микрочип, здравен сертификат и РОДОСЛОВИЕ. На последната снимка са родителите на кученцето! За подробна информация се свържете се с нас на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834 или заповядайте в нашия офис (при предварителна уговорка) на адрес: гр, София, ул. Софроний Врачански- 31. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 20 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 13

Норвежки горски котенца

Норвежки горски котенца

Продавам много красиви малки котенца от рядката порода норвежка горска котка! Майката е чистокръвна норвежка красавица таткото е европейски късокосмест котарак! Родителите са със страшно добър характер не драскат и не хапят. Малките са родени на 17.06.2018г. ще бъдат готови за новите си стопани след 1 август. Ще бъдат обезпаразитени до тогава и научени на хигиенни навици. Малките са много красиви и пухкави. Котетата от тази порода обичат децата разбират се с други домашни любимци не са претенциозни към храната и са много чисти и възпитани не правят бели. Имаме 5 бебета 4 женски красавици и 1 чисто бял мъжки с петънце на главата! В обявата съм сложила снимки на майката, бащата и малките сладури. Ако желаете да си запазите някое от котетата може да ми пишете или звъннете и да дойдете на място да ги видите! Чисто белите котета са изключително рядки екземпляри.

Цена: 50.00 лв.

Населено място
прегледи 17

Малтийски болонки

Малтийски болонки

Предлагам момченце и момиченце на два месеца , прегледани от ветеринарен доктор , поставена ваксина и паспорт. Родителите са наши и може да ги видите.

Цена: 480.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 20

Кавалер Кинг Чаралз спаниол

Кавалер Кинг Чаралз спаниол

Предлагаме бебета от породата Кавалер Кинг Чарлз спаниол, момичета и момчета Кученцата са преминали през задължителен ветеринарно медицински преглед за да се удостовери здравословното им състояние. Малките сладури са с поставена на първа ваксина обезпаразитени вътрешно и външно с издаден паспорт. Отглеждат се в домашна обстановка. За подробна информация разгледайте нашият сайт или се свържете с нас на телефон 0877 790 890 или 0888 956762

Населено място гр. София
прегледи 14

Френски булдог със синя окраска. Предлагат се кученцата от снимките

Френски булдог със синя окраска. Предлагат се кученцата от снимките

Предлагаме бебета със синя окраска от породата Френски булдог- момчета. Достойни наследници на свойте родители ( на снимките) *** Готови за извеждане на разходка*** Това е една от най-редките окраски в породата и беше призната от световните организации преди две години. Френският булдог е много смело и с развит интелект куче, което няма специфична телесна миризма и не лае без причина. Породата е търпелива и много често привързана към хората, особено към деца. Нашите малки сладури са родени и отглеждани в спокойна домашна обстановка под нежните грижи на мама. Поставени ВСИЧКИ ваксини и необходимите обезпаразитявания ***За подробна информация относно всяко едно от бебетата се свържете с нас и на посочените телефони*** Телефони за резервация: 0877 790 890 или 0888 95 67 62

Населено място гр. София
прегледи 13

  Немски овчарки

Немски овчарки

Продавам малки кученца немска овчарка от елитни родители.Кученцата са обезпаразитени и ваксинирани.Родени са на 07.06

Цена: 180.00 лв.

Населено място гр. Ямбол
прегледи 38

..

..

:)

Населено място
прегледи 17

Малтийска болонка

Малтийска болонка

Момченце на два месеца , прегледано от ветеринарен доктор , поставена е ваксина и паспорт. Родителите са чистокръвни , наши са и може да ги видите.

Цена: 480.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 26

Малтийски болонки

Малтийски болонки

Предлагам чистокръвни бебенца Малтийска болонка , родителите са наши и може да ги видите. Бебенцата са на два месеца , прегледани са от ветеринарен доктор , поставена е ваксина и паспорт.

Цена: 400.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 34

Продавам малки кученца порода Левретка

Продавам малки кученца порода Левретка

Много елегантна и аристократична порода е малка италианска хрътка, отличителните качества са: безусловна преданост, висок интелект, чистота и любов към децата, здрави и весели чистокръвни кученца се раждат в пълна съпричастност с бащата и майката.

Цена: 300.00 лв.

Населено място гр. Варна
прегледи 30

13 страници, 129 резултата < 1234567 >