Обяви с Кучета

ГОЛДЪН РЕТРИВЪР - мъжки и женски

ГОЛДЪН РЕТРИВЪР - мъжки и женски

"Nettisdogs" предлага ГОЛДЪН РЕТРИВЪР - мъжки и женски на два месеца. Ваксинирани, обезпаразитени с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! За ИНФОРМАЦИЯ и ЗАПАЗВАНЕ САМО НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 25

ПУДЕЛИ - мъжки и женски

ПУДЕЛИ - мъжки и женски

"НЕТИДОГС" предлага ПУДЕЛИ - мъжки и женски. Кучетата са ваксинирани, обезпаразитени с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат! КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 26

МИНИ ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕР - мъжки и женски

МИНИ ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕР - мъжки и женски

"НЕТИДОГС" предлага МИНИ ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕР - мъжки и женски. Кучетата са ваксинирани, европаспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 26

Лабрадор Ретривър - черни

Лабрадор Ретривър - черни

"НЕТИДОГС" предлага Лабрадор Ретривър - черни. Кучетата са ваксинирани, обезпаразитени с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат! КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 29

Йоркширски Териери - момче и момиче

Йоркширски Териери - момче и момиче

"НЕТИДОГС" предлага ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕРИ - момче и момиче на три месеца. С всички ваксини, европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 18

Немски шпиц-момиче!

Немски шпиц-момиче!

Свободна за продажба!Малък немски шпиц-женскоРодена на 10.03.19г..Обезпаразитена,с първа ваксина,с паспорт!

Цена: 420.00 лв.

Населено място с. Брягово
прегледи 45

ПРЕКРАСНИ КУЧЕНЦА ОТ МАЙКА КАРАКАЧАНКА И БАЩА БОК

ПРЕКРАСНИ КУЧЕНЦА ОТ МАЙКА КАРАКАЧАНКА И БАЩА БОК

Кученцата (две женски и едно мъжко останаха) са родени без проблеми на 11 март тази (2019) година в село Бистрица, Благоевградско в идеални природни условия. Без моя намеса или на ветеринар. Без химия в организма на майката, нито в техния. Майката е опитна, много грижовна, красива и умна. Вълкодав, чистокръвна каракачанка. Закупих я преди четири-пет години от развъдника на Сидер Седефчев в село Влахи. Бащата е БОК, едър, добронравен, снажен, смел, собственост на съседа. НЕ ВАКСИНИРАМ КУЧЕТАТА СИ, ОБИЧАМ ГИ, ЖИВЕЯТ В ЧИСТИ ПРИРОДНИ УСЛОВИЯ И ВИНАГИ СА ЗДРАВИ. Вие, ако вярвате в полезността на ваксините, можете да ваксинирате кученцето, след като стане ваше. Кученцата са черно-бели, весели, здрави, дружелюбни, с много едри лапи за възрастта си. Ако търсите умни, здрави, силни, верни, смели и едри пастири-пазачи, обадете се. Не стават за апартамент. Понякога тичат за кърма до майка си, но вече са на обща храна от повече от месец. Цената от 300 лева търпи обсъждане с мен само на място. Връзка с мен на телефонен номер: 0897-95-25-48

Цена: 300.00 лв.

Населено място м-т Бодрост
прегледи 58

Продавам вълчаци!

Продавам вълчаци!

Продавам уникални кученца ! Кръстоска от майка Източно Европейска Овчарка и баща Чехословашки вълчак.Бащата е с родословие. И двамата родители са отлични пазачи и се поддават идеално на обучение!Малките са родени на 30.03.19г и приличат изцяло на бащата като окраска. За въпроси и информация,моля звъннете!

Цена: 300.00 лв.

Населено място с. Бенковски
прегледи 66

Продавам женска Кавалер Кинг Чарлз на 2 год

Продавам женска Кавалер Кинг Чарлз на 2 год

Продавам Кавалерка на 2 год .Много е кротка и добричка отглеждана е много добре.Имала е кутрета един път.За повече инфо се обадете на посочения тел. ВЪЗМОЖНА Е ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !!!

Цена: 499.00 лв.

Населено място гр. Ямбол
прегледи 38

Продавам Малтийска болонка

Продавам Малтийска болонка

Продавам малки Малтийски болонки.Кутретата са родени на 20.03.2019г.Бащата е внесен от Унгария.Малките ще бъдат предадени на новите си стопани с поставена ваксина,паспорт и обезпаразитявания.За повече инфо се обадете на посочения тел. ВЪЗМОЖНА Е ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА !!!

Цена: 390.00 лв.

Населено място гр. Ямбол
прегледи 41

14 страници, 137 резултата < 1234567 >