Обяви с Кучета

Качествени померани кученца

Качествени померани кученца

Красиви кучила на померански кученца 1 мъж и жена, останали от красиви носилки, родени и отгледани като част от любящото семейство, свикнали с деца, котки, други животни и шумове Както микрочипове, така и ваксинирани, всички актуални, къща обучени.За повече информация направете conta

Населено място гр. Банско
прегледи 21

Кученца на английски булдог

Кученца на английски булдог

Съобщаваме за пристигането на 3 здрави и буци, отлични родословия от шампиони и показваме печеливши кръвни линии. Всички кученца се отглеждат в нашия дом с деца, в семейна среда, добре социализирани с любов и грижа. Ние винаги съзнаваме, темперамент, здраве и конформация на кучетата, които отглеждаме.

Цена: 350.00 лв.

Населено място гр. Завет
прегледи 22

Сини кученца от френски булдог

Сини кученца от френски булдог

Имаме удоволствието да съобщим за пристигането на 3 здрави и буци, отлични от шампиони и да покажем печеливши кръвни линии. Всички кученца се отглеждат в нашия дом с деца, в семейна среда, добре социализирани с любов и грижа. Ние винаги съзнаваме, темперамент, здраве и конформация на кучетата, които отглеждаме.

Населено място с. Вранино
прегледи 32

Продавам кученца акита ину

Продавам кученца акита ину

Продавам кученца акита ину родени на 01.05.2019 ,малките са с много здрава структура и много моштна костна система ,маиката и баштата са кучета с доказан произход и могат да се видят на място .Кученцата имат поставена първа ваксина ,два пъти са вътрешно обезпаразитени и с издадени евро паспорти.

Цена: 550.00 лв.

Населено място гр. Стамболийски
прегледи 26

Шотландски сетер / Гордън сетер / 2 бр. / Продавам

Шотландски сетер / Гордън сетер / 2 бр. / Продавам

П Р О М О Ц Е Н А : 500 ЛВ. Останаха 1 мъжко и 1 женско от 8 броя шотландски сетери / гордън сетери. На 3 месеца и 20 дена. Активно ловуващи родители шампиони! Родословия,паспорт,работна книжка,чип, 3 бр. ваксини, обезпаразитени. Тел.за връзка: 0898 446879 ( Георги, Варна )

Цена: 500.00 лв.

Населено място гр. Варна
прегледи 100

Pressa Canario

Pressa Canario

Продавам две женски кученца Pressa Canario чистокръвни с родословие!Родени на 19.04.2019г.Имат първа ваксина и са обезпаразитени!Цената е 1200лв,и подлежи на промяна!За повече информация и въпроси позвънете на 0899165148!

Цена: 1200.00 лв.

Населено място гр. Шумен
прегледи 18

ТОЙ ПУДЕЛ - мъжки

ТОЙ ПУДЕЛ - мъжки

Ако искате чистопородно и здраво куче, с истински документи то - "Nettisdogs" предлага ТОЙ ПУДЕЛ - мъжки. Ваксиниран и обезпаразитен, с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕТО НЕ СЕ ПОДАРЯВА! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ - ХОТЕЛ, ОБУЧЕНИЕ, ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА, РАЗВЪДНИЦИ И ВНОС НА ПОРОДИ КОИТО ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ! ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 27

Йоркширски териер

Йоркширски териер

Предлагам домашно отгледани бебенца Йоркширски териер. Родителите са чистокръвни , наши са и може да ги видите. Бебенцата се отглеждат с много обич и грижи , преди да отидат при новите си семейства ще бъдат прегледани от ветеринарен доктор , ще им се постави ваксина и паспорт.

Цена: 850.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 8

Американски питбул търси женска за разплод!

Американски питбул търси женска за разплод!

Спешно търсим женска!

Населено място гр. Бургас
прегледи 25

Той и Мини ПУДЕЛИ

Той и Мини ПУДЕЛИ

Ако искате чистопородно и здраво куче, с истински документи то - "Nettisdogs" предлага ТОЙ и МИНИ ПУДЕЛИ - мъжки и женски. Ваксинирани и обезпаразитени, с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 24 ГОДИНИ - ХОТЕЛ, ОБУЧЕНИЕ, ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА, РАЗВЪДНИЦИ И ВНОС НА ПОРОДИ КОИТО ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ! ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 26

17 страници, 167 резултата < 3456789 >