Сиси и Малките Бижута Търсят Дом!

Сиси и Малките Бижута Търсят Дом!

Трицветното пухче е Сесилия, или накратко Сиси. На 4 месеца. Прекарала е 1 значителна част от живота си на стар таван, без почти никакъв контакт с външния свят, което е допринесло за невероятно дивия ѝ и плашлив нрав, който, в комбинация с други обстоятелства, ни попречи да ѝ намерим добро семейство. Досега. След множество търпение и усилия, Сиси най-накрая започва да вярва на хората, което прави потенциалното ѝ бъдеще на улицата още по-несигурно.

2-те Малки Бижута никога не са срещали Сиси. Общото между тях е, че също като нея са бездомни и незаконно настанени на територията на мои предшественици, които не ги желаят. Перспективата за тях е много по-лоша отколкото за Сиси, защото за разлика от нея, техният живот не се различава с нищо от този на уличните котки. Живеят в изоставен двор, отсрещен на нашия, като при нас не мога да ги настаня, защото ги пъдят. Портокаловото Бижу (по-ярко оранжевото) е момче. Още от съвсем малко е много кротко и социално. Русото Бижу (с по-светлия цвят) е момиченце. Тя все още е леко страхлива, но е нищо в сравнение със Сиси в началото, и също като нея, бележи голям напредък. С братчето ѝ са на около 2-3 месеца.

Обръщам се към Вас, защото нямам друг избор, нито мога да направя нещо повече за тях от това да ги храня и намеря техните хора! Ако това сте Вие, свържете се с мен чрез коментар към обявата, посочения e-mail или се обадете на телефон: 0896541234

Намират се в село Рударци, област Перник

Подобни обяви

Сините къси котенца

Сините къси котенца

от

Сините къси котенца готови за нов дом Имаме красиви Сини къси коси котенца, които са на 12 седмици....

Британски къри котенца

Британски къри котенца

от

Тук имаме моите котенца. тя е британско синьо. Татко беше обикновен юноша. Имам още едно момиче. Тя ...

Котенца Ragdoll

Котенца Ragdoll

от

готови сега, първо там моите домашни любимци и отгледани в любяща домашна постеля обучени. обзета от...

транспорт на коте

транспорт на коте

от

ЗооТакси с НОВИ ПО-НИСКИ ЦЕНИ. ЗООТАКСИ предлага най-бърз, евтин, качествен и лицензиран транспорт н...