Обяви

Френски булдог

Френски булдог

Продавам френски булдочета родени на 30.08.2017г. Кученцата имат европейски паспорти, обезпаразитени са вътрешно и външно и имат всички ваксини до момента. 3мъжки и 2женски. Цена на мъжките 500лв. Цена на женските 450лв. За повече инфо тел. 0878482345

Цена: 1111.00 лв.

Населено място гр. Симитли
прегледи 10

Голдън ретривър

Голдън ретривър

Родени на 10.07.2017г. Вътрешно и външно обезпаразитени, направена е първата ваксина с международна ваксинационна и здравна книжка.Майката и бащата са златисти лабрадори.

Цена: 250.00 лв.

Населено място гр. Варна
прегледи 28

Мини чихуахуа красавица. С всички ваксини. Обезпаразитена. Върви на каишка.

Чихуахуа - мъжко

Чихуахуа - мъжко

"Nettisdogs" предлага беличко ЧИХУАХУА - мъжко на 2 месеца. С европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕНЦАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! ВСЯКО КУЧЕ СПОРЕД ТОВА ОТ КОЙ КЛАС Е ИМА РАЗЛИЧНА ЦЕНА! МОЛЯ ЗА АКТУАЛНИ СНИМКИ И ЦЕНИ ДА СЕ СВЪРЗВАТЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ!:029310190 / 0878776045 / 0878529834, или заповядайте в нашия офис (при предварителна уговорка) на адрес: гр, София, ул. Софроний Врачански- 31. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 20 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 106

Мъжки Пудел среден

Мъжки Пудел среден

"Nettisdogs" предлага Среден ПУДЕЛ - мъжки на 2 месеца с европаспорт, микрочип и здравен сертификат. КУЧЕНЦАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! ВСЯКО КУЧЕ СПОРЕД ТОВА ОТ КОЙ КЛАС Е ИМА РАЗЛИЧНА ЦЕНА! МОЛЯ ЗА АКТУАЛНИ СНИМКИ И ЦЕНИ ДА СЕ СВЪРЗВАТЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ!:029310190 / 0878776045 / 0878529834, или заповядайте в нашия офис (при предварителна уговорка) на адрес: гр, София, ул. Софроний Врачански- 31. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 20 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 78

Клепоухо късокосместо женско котенце

Клепоухо късокосместо женско котенце

Клепоухo късокосместo женскo котенце силвер таби, си търси грижовно семейство. От свойте породисти родители тя е получила отлични породни данни, активна и здрава. Научена на котешка тоалетна, самостоятелно се храни и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. Ще получите съвети за правилното хранене, грижи и отглеждане на вашия домашен любимец. За допълнителни снимки посетете сайта: https://www.breedingcattery.eu/bg/

Населено място гр. София
прегледи 43

Клепоухо късокосместо таби котенце

Клепоухо късокосместо таби котенце

Продавам клепоухо късокосместо женско златисто таби котенце. Котенцето е социализирано и с добър нрав, научено на хигиенни навици, при закупуването ще получите препоръки за отглеждане. Повече снимки можете да видите в сайта: https://www.breedingcattery.eu/bg/

Населено място гр. София
прегледи 62

Ветеринарен кабинет ВЕТ

Ветеринарен кабинет ВЕТ

Ветеринарен кабинет ”VET”- гр. Стара Загора, ул. ”Армейска”№2. Консултации, прегледи, лечение и профилактика на болестите по животните.

Населено място
прегледи 23

продавам мини  йоркширски териерчета

продавам мини йоркширски териерчета

Продавам мини йоркширски териерчета на 40 дни, момченце и момиченце, обезпаразитени с паспорти! Майката и таткото са наши, излкючително чистокръвни,могат да се видят на място и по всяко време! Породата йоркширски териер не се скуби и не падат косми от кученцата! Тази порода не създава алергии към хората, затова ги прави идеалния домашен любимец! На последните снимки са майката - 2 kg внесена е от Унгария, таткото тежи 1 kg и 300 gr внесен е от Русия! Напълно реални снимки!

Цена: 600.00 лв.

Населено място гр. Варна
прегледи 32

Невска маскарадна

Невска маскарадна

Продавам Невски котета. Котето е женско, от родители с родословие внесени от Русия. Породата е с хипоалергична козина, наследство от сибирската котка като пра родител. При продажба като домашен любимец големи отстъпки в цената.

Цена: 500.00 лв.

Населено място гр. Дупница
прегледи 147

22 страници, 214 резултата 1234567 >