Обяви

Чихуахуа супер мини

Чихуахуа супер мини

Родителите са от един от най-големите развъдници в Чехия за миниатюрни чихуахуа с родословие. Кученцата са вече на 1 месеца мини със малка муцунка. С много атрактивен цвят. В отлично здравословно състояние, обезпаразитено, ваксинирано с здравен сертификат - международен паспорт..

Цена: 450.00 лв.

Населено място
прегледи 8

Продавам малки шпицове

Продавам малки шпицове

Продавам немски шпицове на 4 месеца с една ваксина и обезпаразитени. 3 кученца и са мъжки.

Цена: 5.00 лв.

Населено място с. Петково
прегледи 14

Мини йоркширски териер  продавам (доставка)

Мини йоркширски териер продавам (доставка)

Продавам Йоркширски териери. Малките са готови за новият си дом и семейство. Хранят се самостоятелно с гранулирана храна. Обезпаразитени и ваксинирани, имат ветеринарани паспорти. Родители: майка 1,7 кг; баща 1,5 кг. Възможна е доставка за страната.

Цена: 650.00 лв.

Населено място гр. Габрово
прегледи 23

Продавам!!!Немски Шпиц - Померан

Продавам!!!Немски Шпиц - Померан

Продават се! Мъжко и женско померанче. С две поставени ваксини, вътрешно обезпаразитени, чип . За повече информация на тел. Братче и сестриче Родителите на малките Видео: https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=9usBURNs-M8

Цена: 3000.00 лв.

Населено място гр. Казанлък
прегледи 43

Малтийски болонки

Малтийски болонки

Предлагам бебенца Малтийска болонка , родителите са наши и може да ги видите. Прегледани от ветеринарен доктор , поставена е ваксина и паспорт.

Цена: 520.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 21

Малтийски болонки

Малтийски болонки

Предлагам бебенца Малтийска болонка , прегледани от ветеринарен доктор , поставена ваксина и паспорт. Родителите са наши и може да ги видите.

Цена: 520.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 37

Померан кученца

Померан кученца

Ние имаме красиви Померан кученца да дават и да е прекрасно и грижовно семейство. Ако се интересувате от някое от нашите кученца, свържете се с нас директно чрез нашия WhatsApp номер по-долу. +33605800917

Населено място
прегледи 40

Мини Пудели - мъжки

Мини Пудели - мъжки

"НЕТИДОГС" предлага Мини ПУДЕЛИ - мъжки, цвят тъмна праскова. Кучетата са на 2 месеца, ваксинирани, обезпаразитени с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат! КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 20 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 24

Мини Йоркширски териери - мъжки

Мини Йоркширски териери - мъжки

"НЕТИДОГС" предлага МИНИ ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕРИ - мъжки. Ваксинирани и обезпаразитени с европейски паспорт, микрочип и здравен сертификат! КУЧЕТАТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ! Поради големият обем и многото запитвания, информация само на посочените телефони: 0878776045 / 0878529834. Посетете и нашия сайт: www.nettisdogs.com ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВСИЧКИ ПОРОДИ КУЧЕТА! 20 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТ!

Населено място гр. София
прегледи 13

Късокосместо Шотландско котенце

Късокосместо Шотландско котенце

Предлагам шотландско късокосместо женско котенце / Scottish straight, от елитни родители. Котето е социализирано, с проведен обстоен ветеринаромедицински преглед, гарантиращ безупречното му здраве, научено на котешка тоалетна, храни се самостоятелно и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. При покупка ще получите съвети за правилното хранене и отглеждане на вашия домашен любимец. По желание на клиента можем да поставим ваксина и микрочип, които се заплащат отделно. За допълнителни снимки посетете сайта: https://breedingcattery.eu/bg/

Населено място гр. София
прегледи 34

16 страници, 160 резултата 1234567 >