Обяви

Търси си стопани

Търси си стопани

Кучето е страхотен пазач, има от гена на НОК, вероятно единият от родителите е бил немска овчарка. На около две години, много е умен и пъргав, бързо се адаптира към нова обстановка. Разбира се с други кучета. С изградени хигиенни навици, годишна ваксина и паспорт. В кола се качва сам. Подходящ за отглеждане в апартамент.

Населено място гр. Велинград
прегледи 102

Подарявам страхотни кученца - бъдещи пазачи

Подарявам страхотни кученца - бъдещи пазачи

Изоставени в кашон божествени кученца. Търсят своите хора с добри сърца...хора за които приятелството няма порода. Четири момиченца и едно момче. Приблизителна възраст 30-35 дни.

Населено място гр. София
прегледи 376

Подарявам куче

Подарявам куче

Казва се Моли. Намерена е, гледаме я в складово помещение. На около пет месеца. Добра е с хора и с животни, много харесва деца. Ваксините ще и бъдат сложени скоро, обезпаразитена е. Има си изградени хигиенни навици. Търсим хора, които искат да увеличат семейството си с още един член.

Населено място гр. София
прегледи 987

Палавата Копринка търси дом

Палавата Копринка търси дом

Честита Нова Година, приятели и сродни души на животните! Помогнете ни да намерим дом за това прекрасно коте на име Копринка. Стопанката на котето е починала и доскоро тя живееше в двора на къщата. за съжаление тя няма да издържи на ниските температури и спешно и търсим дом. Котето в момента е в приемен дом където поради здравословни причини на стопаните не може да остане още много. Котето е палаво и игриво, с изградени хигиенни навици (ходи в котешка тоалетна без проблем), не е агресивно. Котето има къщичка, купички, играчки който се подаряват заедно с него. Търсим отговорни хора най-добре живеещи в къща с двор. Споделяйте обявата за да можем да му помогнем! Благодаря на всички предварително!

Населено място гр. София
прегледи 107

Подарявам котенце

Подарявам котенце

Подарявам малки котенца, на 3 месеца, с хигиенни навици, на обща храна, окраска - тигърска на гръбчето, но с бяло коремче и лапки. Много нежни и гальовни.

Населено място гр. София
прегледи 116

подарявам котета 3 -4 месечни,  много красиви

Споти си търси дом!

Споти си търси дом!

Споти е малко сладко кученце, на видима възраст около 3-4 месеца, по мои наблюдения е момиченце. Много игрива, жизнена, добродушна и контактна - както с други кучета и котки, така и с хора, упорито търси своя стопанин, който да й дари сърцето си. Единственото, което й липсва, е дом и любов. Ако в Споти намирате кученцето, на което искате да осигурите любов и домашен уют, не се колебайте, приютете тази вярна приятелка за цял живот, която никога няма да Ви предаде! Споти живее на Гара Перник.

Населено място гр. Перник
прегледи 193

Померанец кученца

Померанец кученца

Предлагам чистокръвно момченце от породата , родителите са наши и ще ги видите. Отглеждаа се в домашна обстановка и вече е научено да ходи по нужда на пелена. Напишете ни директно на този имейл адрес или телефонния номер на Whatsapp по-долу за повече подробности, ако сте заинтересовани. (agette82@gmail.com) +33605800917

Населено място
прегледи 598