Обяви

ТЪРСИ СЕ ДОМ НА СПАСЕНИ БЕБЕТА ОТ УЛИЦАТА

ТЪРСИ СЕ ДОМ НА СПАСЕНИ БЕБЕТА ОТ УЛИЦАТА

Бебетата имат нелека история,но слава богу оцеляха,борят се и стават все по-силни и енергични с всеки изминал ден.Не мисля,че са породисти,но както се казва-любовта няма порода.На кратко:изхвърлени току що новородени и затрупани с камъни от една ромка.За радост бях там на време,чух плача им и ги прибрах у доба,за да се опитам да ги отбия,а после-да им намеря любящ дом и грижовни стопани.Мога да пътувам до София,за да се срещна с потенциални осиновители.Моля ви да споделите обявата с колкото се може повече хора,за да могат да намерят своят човек.Аз и кученцета ви благодарим предварително :)

Населено място гр. Враца
Прегледана 195

Подаряваме едномесечни кученца

Подаряваме едномесечни кученца

Подаряваме малки кученца на 1 месец, невероятно сладки и любвеобилни. Имаме 6 бебета, мъжки и женски. За повече снимки и клипчета пишете на e-mail: elina.firkova@abv.bg

Населено място
Прегледана 269

Блеки си търси дом

Блеки си търси дом

Този красавец си няма име, може би няма и порода. Прилича малко на питбул, но най-вероятно е микс. Кръстихме го Блеки, заради черния му цвят. Живее в София, в кв. Дружба, изключително слаб и измършавял, но е любвеобилен и приятелски настроен към хората. Ухото му е маркирано като след кастрация. Може ли Блеки да намери дом и любящи стопани?

Населено място гр. София
Прегледана 254

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?! ПОДАРЯВАМ на хора, които обичат някой да им мърка и да им се глези чудесно коте. С ХИГИЕННИ НАВИЦИ. Пухкаво бяло тяло, тигрово-сива окраска на ушичките и цялата опашка. С най-прекрасните мили очички-звездички , любвеобвилно и послушно. Ще се радвам ако ми се обадите на 0876-42-70-67 – Мила. Предваритено благодаря.

Населено място гр. София
Прегледана 345

Хъски

Хъски

2 г., Ж.

Цена: 20.00 лв.

Населено място гр. Варна
Прегледана 274

Търсим си дом

Търсим си дом

Четирите малки юначета са на около месец. Появиха се пред блока - мяукащи и изплашени. За жалост нямаме възможност да ги задържим и им търсим дом. Ако някой има нужда от другарче и си е харесал някое от котетата, нека се обади. Намират се в Русе, но бихме могли да им осигурим транспорт и до близките градове.

Населено място гр. Русе
Прегледана 302

ПОДАРЯВАМ КУЧЕ ЗА ЗВЪНЕЦ НА 4  /ЧЕТИРИ/ ГОДИНИ

Подарявам котенца от Габрово

Подарявам котенца от Габрово

Котенцата са родени на 29.04.14г. Бащата на сивите е руски син котарак. Рижавото е мъжко, бялото с бежавите петна е мъжко, едното сиво е мъжко, а другото женско. На снимките се вижда и майката.

Населено място гр. Габрово
Прегледана 291

Подарявам 3 котенца

Подарявам 3 котенца

Подарявам три котенца – момиченца родени на 24.03.2014 г. Кърмени са от майка им и са захранени след навършване на едномесечна възраст. Родени са в гараж и майка им продължава да се грижи за тях. Котилото беше от 5 котета, като останалите две са подарени.

Населено място гр. София
Прегледана 388

Начало » Обяви

Рекламирай в INSERT.BG