Обяви

Четири малки снежно бели котенца си търсят дом!

Четири малки снежно бели котенца си търсят дом!

Четири малки снежно бели котенца си търсят стопани. Подаряват се, не са породисти. Майката също е снежно бяла, кротка, добричка. Вече започват да се хранят самостоятелно. Намерихме ги в двора на една къща на село. Не са в добри условия на живот и ще бъде прекрасно възможно най-бързо да ги спасим! Подходящи са за отглеждане както в къща, така и в апартамент, тъй като са съвсем мънички и биха могли да свикнат лесно и бързо на хигиенни навици. Не драскат и не хапят, дружелюбни са :) Очарователни са и даряват много любов, красота и топлина! Моля ви, помогнете ни да им намерим стопани!

Населено място гр. Стара Загора
прегледи 814

Подарявам котета

Подарявам котета

Подаряваме тези сладури от снимката. Намерихме ги на улицата, отгледани с всички навици.

Населено място гр. София
прегледи 105

Трите кучанковци ???????????? вече са на 3.5 м. и ви канят на интервю за Семейство

Трите кучанковци ???????????? вече са на 3.5 м. и ви канят на интервю за Семейство

???? Плюшка: Привет, аз съм сиво-черно терминаторче и много държа вкъщи всички да ме уважават. Много съм мекичка и пухкава, сигурно затуй са ми измислили това смешно име! ???? Крос: Хай от най-сериозния в групата! Докато сестрите ми си устройват спаринги, аз предпочитам вниманието на високите двукраки. Обаче съм и чувствителен, преживявам всичко. ???? Лиглата: Аз без Крос не тръгвам никъде! Ако ще и златно легълце да ми предложите. Иначе ще опищя света - не случайно съм кръстена по този начин. Много съм лакома и любознателна - обичам да изследвам всички кътчета вкъщи.

Цена: 1.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 193

Търси си стопани

Търси си стопани

Изоставен от стопанина си. Кучето е страхотен пазач, има от гена на НОК, вероятно единият от родителите е бил немска овчарка. На около две години, много е умен и пъргав, бързо се адаптира към нова обстановка. Разбира се с други кучета. С изградени хигиенни навици, годишна ваксина и паспорт. В кола се качва сам. Подходящ за отглеждане в апартамент.

Населено място гр. Велинград
прегледи 254

Палавата Копринка търси дом

Палавата Копринка търси дом

Честита Нова Година, приятели и сродни души на животните! Помогнете ни да намерим дом за това прекрасно коте на име Копринка. Стопанката на котето е починала и доскоро тя живееше в двора на къщата. за съжаление тя няма да издържи на ниските температури и спешно и търсим дом. Котето в момента е в приемен дом където поради здравословни причини на стопаните не може да остане още много. Котето е палаво и игриво, с изградени хигиенни навици (ходи в котешка тоалетна без проблем), не е агресивно. Котето има къщичка, купички, играчки който се подаряват заедно с него. Търсим отговорни хора най-добре живеещи в къща с двор. Споделяйте обявата за да можем да му помогнем! Благодаря на всички предварително!

Населено място гр. София
прегледи 206

Споти си търси дом!

Споти си търси дом!

Споти е малко сладко кученце, на видима възраст около 3-4 месеца, по мои наблюдения е момиченце. Много игрива, жизнена, добродушна и контактна - както с други кучета и котки, така и с хора, упорито търси своя стопанин, който да й дари сърцето си. Единственото, което й липсва, е дом и любов. Ако в Споти намирате кученцето, на което искате да осигурите любов и домашен уют, не се колебайте, приютете тази вярна приятелка за цял живот, която никога няма да Ви предаде! Споти живее на Гара Перник.

Населено място гр. Перник
прегледи 295

Померанец кученца

Померанец кученца

Предлагам чистокръвно момченце от породата , родителите са наши и ще ги видите. Отглеждаа се в домашна обстановка и вече е научено да ходи по нужда на пелена. Напишете ни директно на този имейл адрес или телефонния номер на Whatsapp по-долу за повече подробности, ако сте заинтересовани. (agette82@gmail.com) +33605800917

Населено място
прегледи 838