Обяви

Подарявам бебета кучета

Подарявам бебета кучета

Тези два сладура си търсят дом. ???? Намерени на улицата, спасени, обезпаразитени и нахранени вече нямат търпение да намерят своите хора :) На около 2,5 месеца са, напълно здрави, много игриви и общителни. Моля, споделяте! За повече инфо - тел. 0884693904 (гр. София)

Населено място
прегледи 166

Подарявам кученца

Подарявам кученца

Подарявам кученца, родени на 07. 09., майката е Голдън ретривър, бащата Каракачанка.

Населено място гр. Варна
прегледи 92

Котенцето Пин-пин (от Пингвин) търси своя любящ дом! Спешно!

Котенцето Пин-пин (от Пингвин) търси своя любящ дом! Спешно!

Котенцето Пин-пин (от Пингвин) търси своя любящ дом! Спешно! Бяха три братчета, които прибрах през пролетта в дъждовете от двора. Две вече намериха своя дом. Остана само Пин-пин. Котенцето е на 4 месеца. Много игрив и закачлив. Мърка толкова силно, че се чува в съседната стая. С изградени хигиенни навици - намира безпогрешно котешката тоалетна, където и да я сложа. Обезпаразитен и имунизиран. Много ми се иска да го задържа, но не мога. Пътувам често и за дълго. Много се надявам и за него да намеря грижливи стопани. Ако имате желание да приемете в дома си този сладкиш, моля, обадете се на 0885175255!

Населено място гр. София
прегледи 65

Подарявам мъжко кученце

Подарявам мъжко кученце

Рошко е на около 7 месеца, среден на големина, много добродушен, игрив, социален и красив. Изглежда като кръстоска между коли и ретривър. Ваксиниран е, обезпаразитен, с чип и паспорт. В момента е в приемен дом, търси любящ стопанин за постоянно. Много е добър вкъщи, не прави бели и е с добри хигиенни навици. При интерес, моля свържете се с нас на тел: 0878718512 или 0878279929.

Населено място гр. София
прегледи 106

ПОДАРЯВАМ! Монголски джербили

ПОДАРЯВАМ! Монголски джербили

Подарявам кафяви монголски джербили (женски и мъжки) в различни възрасти (малки новородени и зрели), подарявам ги по двойки (2 мъжки/2 женски/ женско и мъжко). За новородените трябва известно време, но ппц ми се раждат почти всеки месец.

Населено място гр. София
прегледи 75

Джес и Мъри търят спешно човек

Джес и Мъри търят спешно човек

Търси се спешно постоянен или приемен дом за две женски котета на четири месеца. В момента са в София, като евентуално ще има транспорт до Пловдив, Пазарджик и всичко между и около тези три града. Отрицателни тестове, обезпаразитени, къпани, хигиенни навици. Ако се вземат в приемен дом, ще продължавам да помагам в търсенето на постоянен. Мога да осигуря качествена храна и тоалетна за месец напред. За повече информация ми пишете.

Населено място
прегледи 44

Два кучака вече са на 5.5 м. и ви канят на интервю за Семейство

Два кучака вече са на 5.5 м. и ви канят на интервю за Семейство

Плюшка: Привет, аз съм сиво-черно терминаторче и много държа вкъщи всички да ме уважават. Много съм мекичка и пухкава, сигурно затуй са ми измислили това смешно име! Крос: Хай от най-сериозния в групата! Докато сестрите ми си устройват спаринги, аз предпочитам вниманието на високите двукраки. Обаче съм и чувствителен, преживявам всичко.

Цена: 1.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 271

Търси си стопани

Търси си стопани

Изоставен от стопанина си. Кучето е страхотен пазач, има от гена на НОК, вероятно единият от родителите е бил немска овчарка. На около две години, много е умен и пъргав, бързо се адаптира към нова обстановка. Разбира се с други кучета. С изградени хигиенни навици, годишна ваксина и паспорт. В кола се качва сам. Подходящ за отглеждане в апартамент.

Населено място гр. Велинград
прегледи 301

Палавата Копринка търси дом

Палавата Копринка търси дом

Честита Нова Година, приятели и сродни души на животните! Помогнете ни да намерим дом за това прекрасно коте на име Копринка. Стопанката на котето е починала и доскоро тя живееше в двора на къщата. за съжаление тя няма да издържи на ниските температури и спешно и търсим дом. Котето в момента е в приемен дом където поради здравословни причини на стопаните не може да остане още много. Котето е палаво и игриво, с изградени хигиенни навици (ходи в котешка тоалетна без проблем), не е агресивно. Котето има къщичка, купички, играчки който се подаряват заедно с него. Търсим отговорни хора най-добре живеещи в къща с двор. Споделяйте обявата за да можем да му помогнем! Благодаря на всички предварително!

Населено място гр. София
прегледи 238