Обяви

господин Скоч и госпожица Алиса

господин Скоч и госпожица Алиса

Здравейте. Спешно да търсим домове на тези сладули - Скоч и Алиса. С 2 ваксини, вътрешно обезпаразитени и с паспорти. На 2.5 месеца. Очаква се да станат средни на ръст и размери, около 15 - 20кг. Напълно свикнали с хора, много умни и обичливи. Спасени са и нямат конкретна порода. Имаме възможност за транспорт. Първите 2 снимки са на Алиса, следващите 3 - на Скоч. Последната - Алиса със сестричката си, която намери своите стопани. Нека им помогнем. Благодарим ви!

Населено място гр. София
прегледи 32

Принц Алберт

Принц Алберт

Принц Алберт е намерен на улицата. Много е възпитан, има хигиенни навици и се приспособява много лесно към новата си среда. Гальовен е и кротък, но и винаги готов за игра :) На 11 месеца е. Той е перфектният талисман за всеки дом, не иска много - просто да бъде обгрижван и обичан, но без да натрапва с присъствието си. Ако мислите, че това е вашето коте-талисманче и си го вземете, той ще ви отвърне с много любов

Населено място гр. Русе
прегледи 287

Малко бяло котенце си търси стопани!

Малко бяло котенце си търси стопани!

Това малко котенце си търси грижовни и обичащи стопани! Подарява се! Котенцето е женско, чисто бяло на цвят. Може да бъде предоставено веднага на хората, които желаят да го вземат. Предлагаме транспорт за Стара Загора и областта.

Населено място гр. Стара Загора
прегледи 580

Подарявам 2малки котенца

Подарявам 2малки котенца

За съжаление не мога да кача снимка,но искам да помогна на една жена,с която се познаваме отдавна и тя подарява котенца.Вече й останаха 2 но няма къде да ги гледа те са на около 50 дни вече...аз живея на кв. Изток при пазар сезони

Населено място гр. Перник
прегледи 122

Котето Краси търси своето семейство или човек, на когото да помогне!

Котето Краси търси своето семейство или човек, на когото да помогне!

Красинка е коте с невероятна история. Нейната жизнерадостност и борбеност могат да дадат кураж на човек, който по някаква причина ги е загубил! Търсим постоянен дом за Краси, дом, където ще бъде полезна като едно "терапевтично коте", и ще даде не само любов, но и сила и увереност на своя стопанин. Надяваме се да й помогнем да намери своя стопанин, който има нужда от нея! Нейната история заслужава щастлива развръзка, защото тя е само на около годинка, а вече е преживяла много! Цялата история вижте тук: http://zoomedia.baubau.bg/новини/разтърсващата-история-краси-котето-несломим-дух-чака-своето-семейство

Населено място гр. Стара Загора
прегледи 296

Подаряват се малки котаранчовци

Подаряват се малки котаранчовци

Подаряват се 3 женски сиви котенца и един господин в черно-бяла откраска. Бебетата са на 2 месеца и си хапват твърда храна. Хигиенните навици са на лице.

Населено място с. Бракьовци
прегледи 301

Две млади госпожици търсят семейства СПЕШНО!!!

Две млади госпожици търсят семейства СПЕШНО!!!

Много спешно търсим домове на двете малки красавици, тъй като след 10.06.2016 не могат да останат в приемния си дом и няма къде да ги настъним! Моля, който има възможност дори да предостави приемен дом, да се свърже с мен на посоченния телефон. Намерихме тези прекрасни девойки около преди месец в село близо до София. След престой в клиника, лечение и всичко необходимо, за да гарантираме здравето и добрия растеж, те са напълно готови да станат част от новите си семейства. Възрастта им е около 3 месеца. Обезпаразитени вътрешно и външно и ваксинирани- те по нищо не се различават от чистокръвните си събратя. Изключително умни и любвеобилни са, което от части се дължи на предполагаемите им родители (овчарка и лабрадор). В началото бяха три, но едната от тях вече е щастливо осиновена:)! Надяваме се и другите две красавици скоро да намерят прекрасни домове и много любов, която те заслужават.

Населено място гр. София
прегледи 1745

Джуди търси дом и малко любов!

Джуди търси дом и малко любов!

Джуди е мъничко женско кученце,на около 5 месеца,което скоро видях в едно селце,близо до Перник.Кученцето е много добродушно,мило,разбира се с други кучета(живее с още 4),котки и други селкостопански животни.Джуди е бездомна,не се храни редовно и затова е много слабичка.Ако някой добър човек,намери малко местенце в сърцето и дома си и реши да спаси тази мъничка душица от глада и смъртта,които я дебнат в това забравено от Бога място,нека ми звънне!Безплатен транспорт до Перник и близките села!

Населено място гр. Перник
прегледи 470

Мередит жадува за собствен дом!

Мередит жадува за собствен дом!

Мередит е чаровно,мило,добро и послушно средноголямо женско куче.Не е агресивна,разбира се с други животни,изпълнява някои команди,много бързо се привързва към хората и им отдава цялата си любов.За съжаление обаче е бездомна.Ако искате да имате до себе си такова куче,звъннете ми!Мередит живее в центъра на гр.Перник.

Населено място гр. Перник
прегледи 297

Подарявам голдън ретривър

Подарявам голдън ретривър

Подарявам на грижовни стопани мъжки голдън ретривър на 7 години. Кучето е много дружелюбно, умно, отличен компаньон, обезпаразитено.

Населено място гр. София
прегледи 246

2 страници, 15 резултата 12 >

Рекламирай в INSERT.BG