Обяви

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?! ПОДАРЯВАМ на хора, които обичат някой да им мърка и да им се глези чудесно коте. С ХИГИЕННИ НАВИЦИ. Пухкаво бяло тяло, тигрово-сива окраска на ушичките и цялата опашка. С най-прекрасните мили очички-звездички , любвеобвилно и послушно. Ще се радвам ако ми се обадите на 0876-42-70-67 – Мила. Предваритено благодаря.

Населено място гр. София
Прегледана 254

Подарявам коте

Подарявам коте

Търся си дом. Аз съм малкa, сладка котарана. Нуждая се от топъл дом и любящи стопани.

Населено място гр. Варна
Прегледана 259

Хъски

Хъски

2 г., Ж.

Цена: 20.00 лв.

Населено място гр. Варна
Прегледана 225

Подарявам куче

Подарявам куче

Подарявам женско кученце на 2 месеца и половина, в момента тежи 3 килограма. Много енергично и игриво, още от сега проявява качества на пазач. Обезпаразитена е външно и вътрешно.

Цена: 1.00 лв.

Населено място с. Томпсън
Прегледана 610

Търсим си дом

Търсим си дом

Четирите малки юначета са на около месец. Появиха се пред блока - мяукащи и изплашени. За жалост нямаме възможност да ги задържим и им търсим дом. Ако някой има нужда от другарче и си е харесал някое от котетата, нека се обади. Намират се в Русе, но бихме могли да им осигурим транспорт и до близките градове.

Населено място гр. Русе
Прегледана 246

ПОДАРЯВАМ КУЧЕ ЗА ЗВЪНЕЦ НА 4  /ЧЕТИРИ/ ГОДИНИ

Подарявам котенца от Габрово

Подарявам котенца от Габрово

Котенцата са родени на 29.04.14г. Бащата на сивите е руски син котарак. Рижавото е мъжко, бялото с бежавите петна е мъжко, едното сиво е мъжко, а другото женско. На снимките се вижда и майката.

Населено място гр. Габрово
Прегледана 245

Подарявам 3 котенца

Подарявам 3 котенца

Подарявам три котенца – момиченца родени на 24.03.2014 г. Кърмени са от майка им и са захранени след навършване на едномесечна възраст. Родени са в гараж и майка им продължава да се грижи за тях. Котилото беше от 5 котета, като останалите две са подарени.

Населено място гр. София
Прегледана 343

medikbg fakebook

medikbg fakebook

Здравейте, започнахме нов проект и единственото, което искаме от Вас е да ни помогнете с развитието. Жеста е важен, нека да се подкрепяме! Съединението прави силата! Страницата е: www.facebook.com/medikbg Разгледайте и ако мислите, че нещата, които пишем са Ви интересни - харесайте страницата! Благодаря! Ние сме МедикБГ - с к като кирилица!

Населено място
Прегледана 164

Подарявам персийска женска котка 5 г

Начало » Обяви

Рекламирай в INSERT.BG