Обяви

Подарявам куче

Подарявам куче

Подарявам женско кученце на 2 месеца и половина, в момента тежи 3 килограма. Много енергично и игриво, още от сега проявява качества на пазач. Обезпаразитена е външно и вътрешно.

Цена: 1.00 лв.

Населено място с. Томпсън
Прегледана 15

Търся дом за Маги

Търся дом за Маги

Търся дом за Маги. Тя е на около 11 месеца, кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена, с паспорт. Има изградени хигиенни навици, голееееми уши и прекрасни очи. Мисли се за пазач, но е мила и гальовна.

Населено място гр. София
Прегледана 81

подарявам котета

подарявам котета

Подарявам 2 котенца на видима възраст 40 - 45дни. Преди 2 седмици ги намерихме в един проливен дъжд, затворени в щайга, целите мокри и премръзнали. Сега са много гальовни, игриви и послушни. Ползват котешка тоалетна, хранят се сами с пастет и меки храни. Обезпаразитени са.

Населено място гр. София
Прегледана 63

котета

котета

Подарявам 4 котенца, с баща британец и майка ангорка. Родени на 30.06.2014. Ще подържам връзка с всеки от осиновителите,като помагам с каквото мога и в бъдеще. Благодаря предварително!

Населено място гр. Варна
Прегледана 88

Продавам уникален Джак ръсел

Продавам уникален Джак ръсел

Продавам две Мъжки Джак ръсел териерчета, родени на 05.06.2014 година. Кученцата са 100% чистокръвни от елитни родители. В отлично физическо и здравословно състояние са, обезпаразитени са външно и вътрешно, имат поставена ваксина, издаден паспорт и са преминали задължителната ветеринарна проверка. Отглеждат се с много професионализъм и любов. Възможна е доставка за цялата страна.

Цена: 250.00 лв.

Населено място гр. Ямбол
Прегледана 75

Търсим си дом

Търсим си дом

Четирите малки юначета са на около месец. Появиха се пред блока - мяукащи и изплашени. За жалост нямаме възможност да ги задържим и им търсим дом. Ако някой има нужда от другарче и си е харесал някое от котетата, нека се обади. Намират се в Русе, но бихме могли да им осигурим транспорт и до близките градове.

Населено място гр. Русе
Прегледана 71

Китайско коте

Китайско коте

Много е послушно и иска много грижи. Отивам в Чужбина и няма кой да го гледа и затова го подарявам.

Населено място гр. Кричим
Прегледана 76

Подарявам котета, мъжко и женско

Подарявам котета, мъжко и женско

Подарявам котета. Родени са на 30 юни. Баща-Късокосмест британец Майка-Ангорка

Населено място гр. Варна
Прегледана 69

Американски стафордшир териер /ПОДАРЯВА СЕ/

Американски стафордшир териер /ПОДАРЯВА СЕ/

Арес е на 4 години, игрив е и не е агресивен. За съжаление жената, която се грижи за него е възрастна и не може да се справи. Търсят се ГРИЖОВНИ И ОТГОВОРНИ СТОПАНИ!!! Кучето има паспорт и чип.

Населено място гр. София
Прегледана 83

Брaтче и сестриче си търсят дом!

Брaтче и сестриче си търсят дом!

Подaрявaм момченце и момиченце нa 2 месецa. Спaсени от сигурнa смърт! Обезпaрaзитени. Дaвaт се сaмо нa отговорни осиновители!

Населено място гр. Стара Загора
Прегледана 95

2 страници, 20 резултата 12 >

Начало » Обяви

Харесайте ни във Facebook

Рекламирай в INSERT.BG