Обяви

Блеки си търси дом

Блеки си търси дом

Този красавец си няма име, може би няма и порода. Прилича малко на питбул, но най-вероятно е микс. Кръстихме го Блеки, заради черния му цвят. Живее в София, в кв. Дружба, изключително слаб и измършавял, но е любвеобилен и приятелски настроен към хората. Ухото му е маркирано като след кастрация. Може ли Блеки да намери дом и любящи стопани?

Населено място гр. София
Прегледана 214

Питоподобно търси дом

Питоподобно търси дом

Здравейте, тази госпожица си търси дом. Кученцето е питоподобно. Много е миличка, добричка, не е агресивна към храната си, има хигиенни навици и може да върви на повод. Намерена е във Варна, сега е настанена временно, но си търси постоянен дом с добър стопанин. Нуждае се от социализация с други кучета. Благодаря! :)

Населено място гр. Варна
Прегледана 48

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?! ПОДАРЯВАМ на хора, които обичат някой да им мърка и да им се глези чудесно коте. С ХИГИЕННИ НАВИЦИ. Пухкаво бяло тяло, тигрово-сива окраска на ушичките и цялата опашка. С най-прекрасните мили очички-звездички , любвеобвилно и послушно. Ще се радвам ако ми се обадите на 0876-42-70-67 – Мила. Предваритено благодаря.

Населено място гр. София
Прегледана 295

Подарявам коте

Подарявам коте

Търся си дом. Аз съм малкa, сладка котарана. Нуждая се от топъл дом и любящи стопани.

Населено място гр. Варна
Прегледана 300

Хъски

Хъски

2 г., Ж.

Цена: 20.00 лв.

Населено място гр. Варна
Прегледана 251

Подарявам куче

Подарявам куче

Подарявам женско кученце на 2 месеца и половина, в момента тежи 3 килограма. Много енергично и игриво, още от сега проявява качества на пазач. Обезпаразитена е външно и вътрешно.

Цена: 1.00 лв.

Населено място с. Томпсън
Прегледана 650

Търсим си дом

Търсим си дом

Четирите малки юначета са на около месец. Появиха се пред блока - мяукащи и изплашени. За жалост нямаме възможност да ги задържим и им търсим дом. Ако някой има нужда от другарче и си е харесал някое от котетата, нека се обади. Намират се в Русе, но бихме могли да им осигурим транспорт и до близките градове.

Населено място гр. Русе
Прегледана 274

ПОДАРЯВАМ КУЧЕ ЗА ЗВЪНЕЦ НА 4  /ЧЕТИРИ/ ГОДИНИ

Подарявам котенца от Габрово

Подарявам котенца от Габрово

Котенцата са родени на 29.04.14г. Бащата на сивите е руски син котарак. Рижавото е мъжко, бялото с бежавите петна е мъжко, едното сиво е мъжко, а другото женско. На снимките се вижда и майката.

Населено място гр. Габрово
Прегледана 267

Подарявам 3 котенца

Подарявам 3 котенца

Подарявам три котенца – момиченца родени на 24.03.2014 г. Кърмени са от майка им и са захранени след навършване на едномесечна възраст. Родени са в гараж и майка им продължава да се грижи за тях. Котилото беше от 5 котета, като останалите две са подарени.

Населено място гр. София
Прегледана 370

Начало » Обяви

Рекламирай в INSERT.BG