Обяви

Дратхаар

Дратхаар

Подаряввам дратхаари родени на 15.07.2019г.

Населено място с. Кошава
прегледи 36

Малки топчици любов

Малки топчици любов

Три малки сладурчета си търсят дом. Весели, забавни, игриви, но и много послушни. Майката е отличен пазач, много интелигентна, а и те също. Мили хора, вземете в своя дом една малка топчица любов. Колкото и да искам, не мога да се грижа за всички тях, имам доста животни.

Населено място гр. Златица
прегледи 47

ПОДАРЯВАМ малки котета порода "турска бяла котка"

ПОДАРЯВАМ малки котета порода "турска бяла котка"

ПОДАРЯВАМЕ малки котенца порода "турска бяла котка". Котаците са в отлично здраве на 40 дни. Подаряваме ги, защото няма как да им искаме пари - деца на любимата ни котка са! Имаме още 9 котета и искаме тези да си намерят отговорни стопани. В момента котенцата са в гр. Твърдица. Може да бъдат доставени до София на 10.09.2019 или в някой град по пътя Сливен - София.

Населено място гр. Сливен
прегледи 183

Сините къси котенца

Сините къси котенца

Сините къси котенца готови за нов дом Имаме красиви Сини къси коси котенца, които са на 12 седмици. те са много игриви и приятелски настроени към децата. те също са обучени за боклук.

Населено място
прегледи 200

Кученца от френски булдог

Кученца от френски булдог

Кученца от френски булдог Имам носилка от прекрасни френски булдоги с много BRINDLE в красиви палта, там родословието е второстепенно, най-добрите европейски линии, сините линии на акулите. Аз съм собственик на френски булдог в продължение на 15 години и се развъждам само за качество първо и цветово второ, те са били отгледани на качествена диета wormed нагоре също дата, кученца ще напусне с там развъдник клуб документи unendorsed, напълно ваксинирани vet проверени и 4 седмици безплатно застраховане за парче ум, аз съм опитен развъдник и порода за качество и тип и тези малки са много верни да типират.

Населено място
прегледи 154

Кученце от шпиц

Кученце от шпиц

Кученце от шпиц Чудесни щрауси, 1 мъжки и 1 женски, регистрирани AKC. Родителите са семейни домашни любимци; и майка, и татко са 4 паунда. Всички са любящи, приятелски настроени и много игриви. Отглеждани са с деца и други домашни любимци. Опашките бяха вдигнати, а ноктите на росата бяха премахнати, проверка на ветеринарен лекар и първият набор от кучешки изстрели.

Населено място
прегледи 202

Подарявам кученца

Подарявам кученца

Подарявам кученца, родени на 07. 09., майката е Голдън ретривър, бащата Каракачанка.

Населено място гр. Варна
прегледи 341

Два кучака вече са на 5.5 м. и ви канят на интервю за Семейство

Два кучака вече са на 5.5 м. и ви канят на интервю за Семейство

Плюшка: Привет, аз съм сиво-черно терминаторче и много държа вкъщи всички да ме уважават. Много съм мекичка и пухкава, сигурно затуй са ми измислили това смешно име! Крос: Хай от най-сериозния в групата! Докато сестрите ми си устройват спаринги, аз предпочитам вниманието на високите двукраки. Обаче съм и чувствителен, преживявам всичко.

Цена: 1.00 лв.

Населено място гр. София
прегледи 597