Обяви

Черно котенце

Черно котенце

Котенцето е на около 45 дена, черно със зелени очи, много мило и гальовно, идеално за домашен любимец

Цена: 1.00 лв.

Населено място гр. Банкя
Прегледана 113

подарявам мъжко коте на 2-3 месеца

подарявам мъжко коте на 2-3 месеца

Търся спешно дом на едно 2-3 месечно мъжко котенце загубило майка си, нямам възможност да го приберем унас, защото имаме голяма котка и е немислимо ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН

Населено място гр. Стара Загора
Прегледана 55

СПЕШНО се търси Приемен дом

СПЕШНО се търси Приемен дом

Тази малка принцеса търси спешно приемен дом. В момента се лекува в клиника, но много скоро ще дойде момента, когато ако не се намери приемен дом ще се наложи да се върне на улицата откъдето беше прибрана. Който може и има желание да помогне нека й осигури поне временно приемен дом, докато й се намери дом за постоянно. Положението е наистина спешно!!!!!

Населено място
Прегледана 88

tigrovi

tigrovi

krasivo

Населено място гр. Перник
Прегледана 37

Търся  дом  за  едно  бездомниче.

Търся дом за едно бездомниче.

Това е Джена,кученце от приюта,което е кастрирано,ваксинирано,обезпаризитено,много добро,игриво и се разбира с други животни.Търсим дом за нея,но не се дава да е вързана на синжир.За повеяе информация ми се обадете.

Населено място гр. Пловдив
Прегледана 77

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?! ПОДАРЯВАМ на хора, които обичат някой да им мърка и да им се глези чудесно коте. С ХИГИЕННИ НАВИЦИ. Пухкаво бяло тяло, тигрово-сива окраска на ушичките и цялата опашка. С най-прекрасните мили очички-звездички , любвеобвилно и послушно. Ще се радвам ако ми се обадите на 0876-42-70-67 – Мила. Предваритено благодаря.

Населено място гр. София
Прегледана 415

Хъски

Хъски

2 г., Ж.

Цена: 20.00 лв.

Населено място гр. Варна
Прегледана 462

Търсим си дом

Търсим си дом

Четирите малки юначета са на около месец. Появиха се пред блока - мяукащи и изплашени. За жалост нямаме възможност да ги задържим и им търсим дом. Ако някой има нужда от другарче и си е харесал някое от котетата, нека се обади. Намират се в Русе, но бихме могли да им осигурим транспорт и до близките градове.

Населено място гр. Русе
Прегледана 375

ПОДАРЯВАМ КУЧЕ ЗА ЗВЪНЕЦ НА 4  /ЧЕТИРИ/ ГОДИНИ

Рекламирай в INSERT.BG