Обяви

tigrovi

tigrovi

krasivo

Населено място гр. Перник
Прегледана 26

Търся  дом  за  едно  бездомниче.

Търся дом за едно бездомниче.

Това е Джена,кученце от приюта,което е кастрирано,ваксинирано,обезпаризитено,много добро,игриво и се разбира с други животни.Търсим дом за нея,но не се дава да е вързана на синжир.За повеяе информация ми се обадете.

Населено място гр. Пловдив
Прегледана 71

Четири котенца-сирачета търсят осиновители

Четири котенца-сирачета търсят осиновители

Котенца на месец и половина, обезпаразитени, вече с хигиенни навици и захранени търсят дом. Две черни женски, едно черно и едно тигрово мъжко. Всички черни - с тъмна тигрова шарка. Всички мъници са много добрички, гальовни и игриви. Търсят грижовни стопани, които да гушкат и обичат. Намират се в Разград, но с осигурен от нас транспорт до Шумен/Варна/София при интерес.

Населено място гр. Разград
Прегледана 99

Подарявам тази нежна и красива котка!!!!

Подарявам тази нежна и красива котка!!!!

Подарявам тази нежна и красива котка,наподобяваща порцеланова статуетка,която е кръстоска между ориенталка и персиец,когото може да видите на последната снимка.На 10 месеца е,казва се Фиби,изключително гальовна и контактна,обичаща хората.Не искам да се разделям с нея,но нямам възможност да я гледам,тъй като освен за баща й ,се грижа и за куче.Ако желаете да дадете любов на това нежно създание,не се колебайте,да се свържете с мен на посочения телефон.Фиби ще ви възнагради с много нежност и любов,и ще изпълни дома ви с радост.

Населено място гр. Перник
Прегледана 220

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?! ПОДАРЯВАМ на хора, които обичат някой да им мърка и да им се глези чудесно коте. С ХИГИЕННИ НАВИЦИ. Пухкаво бяло тяло, тигрово-сива окраска на ушичките и цялата опашка. С най-прекрасните мили очички-звездички , любвеобвилно и послушно. Ще се радвам ако ми се обадите на 0876-42-70-67 – Мила. Предваритено благодаря.

Населено място гр. София
Прегледана 401

Хъски

Хъски

2 г., Ж.

Цена: 20.00 лв.

Населено място гр. Варна
Прегледана 415

Търсим си дом

Търсим си дом

Четирите малки юначета са на около месец. Появиха се пред блока - мяукащи и изплашени. За жалост нямаме възможност да ги задържим и им търсим дом. Ако някой има нужда от другарче и си е харесал някое от котетата, нека се обади. Намират се в Русе, но бихме могли да им осигурим транспорт и до близките градове.

Населено място гр. Русе
Прегледана 360

ПОДАРЯВАМ КУЧЕ ЗА ЗВЪНЕЦ НА 4  /ЧЕТИРИ/ ГОДИНИ

Рекламирай в INSERT.BG