Обяви

Намерено коте!!!

Намерено коте!!!

Котето е женско,много е кротка има си хигиенни навици,хапва си всичко,не е капризна и много обича да я галят!

Населено място гр. Варна
Прегледана 74

подаряваме сара

подаряваме сара

подаряваме женско дворно куче отличен пазач на две години послушна и умна много любеввилна привързва се към стопаните си може дори да лови мишки

Населено място гр. Банкя
Прегледана 80

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?!

Искате да имате най-готиното коте ?! ПОДАРЯВАМ на хора, които обичат някой да им мърка и да им се глези чудесно коте. С ХИГИЕННИ НАВИЦИ. Пухкаво бяло тяло, тигрово-сива окраска на ушичките и цялата опашка. С най-прекрасните мили очички-звездички , любвеобвилно и послушно. Ще се радвам ако ми се обадите на 0876-42-70-67 – Мила. Предваритено благодаря.

Населено място гр. София
Прегледана 182

Рошла - Барак на 2 години търси своя стопанин

Рошла - Барак на 2 години търси своя стопанин

Рошла е чудесетн двегодишен дизайнерски Барак, кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена, но не може да работи като ловно куче. Роши е домашен любимец, с чиито стопани нещо се е случило, намерихме я миналата есен в квартал Красно село и се грижихме за нея през зимата. В момента живее от лятото на хотел, за да я предпазим от посегателства и кражба. Много любеобвилна с хора, особено деца и с други кучета, но с изявен характер на пазач на собствена територия. Много подходяща за къща с двор, но живее прекрасно и дисциплинирано и в апартамент. За моето семейство Рошла е много специална и бихме искали да я дадем на добри стопани, при условие за редовен контакт с нас, свобода в рамките на мястото, където ще живее - никога на синджир! и най-важното - да я обичат заради нейния чудесен характер.

Населено място гр. София
Прегледана 290

Подарявам коте

Подарявам коте

Търся си дом. Аз съм малкa, сладка котарана. Нуждая се от топъл дом и любящи стопани.

Населено място гр. Варна
Прегледана 194

Подарявам 5 малки кученца на 32 дни в момента-майка гонче,бащата не е гонче.Много красиви и игриви-търсят своя стопанин,който да ги обича!

Хъски

Хъски

2 г., Ж.

Цена: 20.00 лв.

Населено място гр. Варна
Прегледана 162

Подарявам куче

Подарявам куче

Подарявам женско кученце на 2 месеца и половина, в момента тежи 3 килограма. Много енергично и игриво, още от сега проявява качества на пазач. Обезпаразитена е външно и вътрешно.

Цена: 1.00 лв.

Населено място с. Томпсън
Прегледана 547

Търсим си дом

Търсим си дом

Четирите малки юначета са на около месец. Появиха се пред блока - мяукащи и изплашени. За жалост нямаме възможност да ги задържим и им търсим дом. Ако някой има нужда от другарче и си е харесал някое от котетата, нека се обади. Намират се в Русе, но бихме могли да им осигурим транспорт и до близките градове.

Населено място гр. Русе
Прегледана 199

ПОДАРЯВАМ КУЧЕ ЗА ЗВЪНЕЦ НА 4  /ЧЕТИРИ/ ГОДИНИ

2 страници, 15 резултата 12 >

Начало » Обяви

Рекламирай в INSERT.BG